EUR-paller i boligindretningen

EUR-paller i boligen…..nu må det snart være nok!

Personligt går jeg 100% ind for redesign, genbrug og upcycling…..men der er noget der generer mig en smule.

EUR-PALLERNE!

 

Når man ser en overeksponering af brugen af dem over alt, så ryger originaliteten sig en tur – hvis du spørger mig. De er i boligprogrammerne, senest Nybyggerne, og i store boligreportager i boligbladene.

Og jo man kan lave fede ting med dem og af dem, men når noget ses overalt er det ikke spændende, anderledes og personlig indretning mere. Så er det akkurat som var du taget en tur i et møbelvarehus….der skal man også selv samle tingene.

Man lavede også møbler af EUR-paller tilbage i 70’erne, så det er ikke den dybe tallerken der er blevet opfundet. Men fred være med dem der syntes det fortsat er en fed og unik ide, jeg har bare fået nok af de kære EUR-paller i indretningen. Det er simpelthen for uoriginalt……

Du tænker måske….har hun så et forslag til hvad man kan gøre i stedet………og ja det har hun:o))

bord_traePinterest

Jeg så gerne at der kom mere råt træ ind i boligindretningen, det er til stede allerede men der er så mange flere muligheder i det end med EUR-pallerne. Du kan skære det som du vil, have barken synlig eller ej, male det eller lade det stå råt.

Så mit forslag til et alternativ til EUR-pallerne er råt træ….og det udsagn vil jeg stå inde for, lige ind til at det også bliver overeksponeret.

Happy fældning:o))

 

3 replies
 1. Kristinna says:

  Du har fuldstændig ret. Havde selv samme tanke forleden, de er alle steder. Det er stadig en god ide, men på et tidspunkt syntes jeg også det kapper over.
  K

 2. mette says:

  Det er svært at være original når alt bliver eksponeret så voldsomt – men jeg hepper også på det rå træ 🙂 Må vist have min far igang med motorsaven.

 3. Gitte Lacarriere says:

  Ja en far med en motorsav når man får gode kreative ideer, det er at foretrække:o)
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *