ET MØBEL AF SKUFFER

I de sidste uger har der meget travlt, og hvor har jeg dog savnet at kunne sætte mig med min blog, en kop te og skrive. De perioder hvor det ikke kan lade sig gøre, bør der virkelig ikke være for mange af. Jeg fungerer bedst, når jeg kan få mulighed for at skrive, og dermed være kreativ.

Dagene har stået på indretningsopgaver, artikler og filmet med DR. Alt sammen noget der skulle være færdig inden sommerferien starter om lidt.

Skuffer har jeg samlet en hel del af, og forleden var dagen endelig kommet hvor de skulle forvandles fra en stak forskellige skuffer til et smukt og funktionelt møbel. DR1 var med hele vejen.

Efter min opfattelse giver et møbel af tgenbrugsmaterialer, et såkaldt upcyclet møbel, giver bare SÅ meget mere stemning i et hjem….her er hvordan jeg gjorde….

skuffemøbel_gittelacarriere

møbelafskuffer_gittelacarrieremøbel_af_genbrug_gittelacarriereskuffemøbel_lacarriere

Jeg er ovenud tilfredsmed resultatet, udfordringen er dog at jeg rent praktisk ikke har plads til mit nye skuffemøbel….kan det passe hjemme hos en af jer, så sig endelig til, så finder vi en fin pris:o)

Ønsker I at se hvordan jeg lavede mit genbrugsmøbel med egne øjne, så kig med på DR1 til oktober, der viser jeg hvordan. Tilmeld dig nyt fra mig i højre side af bloggen her, og du går ikke glip af hvornår programserien FRA YT TIL NYT starter. Glæder mig…..

3 replies
 1. Merete says:

  Hvor er det smukt. Måske det kan bruges hjemme hos mig, skal dog lige høre kæresten ad først:o)))

 2. Silje says:

  Super lækker rumdeler/reolsystem! – og meget inspirerende!

  Jeg må lige spørge dig, hvor din grønne lænestol er fra? Der må jeg jo indrømme, at håber lidt på, at det ikke er genbrug, og at den er til at få fat i 🙂

  Mange hilsner

 3. Gitte Lacarriere says:

  Hej Silje
  Tak for de rosende ord:o)
  Stolen er fra genbrug, desværre. Det var et af de bedre fund…som nu er solgt videre. Må sige at ca. 80% af vores møblement stammer fra genbrug, så at finde noget nyt her er ikke så nemt:o)
  Tak for at du kigger med i programmet.
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *