ET FEDT HJEM…se månedens udvalgte!

Jeg har taget en beslutning, der egentlig går lidt imod en holdning jeg har. Men fornyelse og forandring skal der til…..men jævne mellemrum.

Alle billeder på bloggen her, har jeg selv taget, redigeret og lagt op. For mig betyder det meget, at jeg ikke har en blog hvor jeg bare finder lækre ting på nettet og lægger ud. Det er jo ikke autentisk, og gør man det for meget er det decideret dårlig stil, efter min mening.

Nå, men jeg har valgt at prøvekøre min nye ide, og se hvordan I tager imod den.

Jeg vil hver måned vælge ET FEDT HJEM på det store internet, og dele det med jer. Mere er der egentlig ikke i det, håber I kan lide det.

Here we go……

gittelacarriere_genbrug gittelacarriere_månedenshjem1 indretning_gittelacarriere lacarriere_månedenshjem lacarriereindretning

Månedens udvalgte hjem ligger i den Californiske ørken og tilhører Chy og Marshal, det er et forholdsvis lille hus hvor deres to stilarter er forenet. Han er til det stilrene, og hun er mere til det finurlige. I kan læse mere lige her.

4 replies
 1. Emma Schmidt says:

  Jeg synes det er et mega flot hjem, det du har udvalgt. Jeg er pt. i gang med at indrette min lejlighed, som jeg er flyttet ind i sammen med min kæreste. Og det kan være lidt af en øvelse at få to forskellige stile til at mødes – heldigvis går han ikke lige så meget op i indretning, som jeg gør og det er derfor mig, der får lov at bestemme det meste. Har blandt andet lige købt nye pendel lamper herfra https://www.lampegiganten.dk/Indendoersbelysning/Pendel-lamper
  De skal hænge i en af hjørnerne i stuen. Glæder mig meget til at få dem op. Men leder med lys og lygte efter en flot og funktionel kommode. Den der er på billedet ovenfor, hvor fjernsynet står på, elsker jeg. Mon du ved, hvor den er fra eller kender til et sted, hvor du forhandler noget lignende?

 2. Gitte Lacarriere says:

  Lækre lamper. Og ja det er altid en udfordring når to stilarter mødes.
  Jeg tænker at et skab som det under TV’et kan findes på et loppemarked eller i en genbrugbutik Emma, en antikvitetsforhandler kan også være en mulighed.
  Held og lykke:o)
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *