ET FEDT HJEM….se månedens udvalgte!

Så er tiden igen kommet til at vælge månedens udvalgte bolig, fundet på det store informationsrige internet. Det er den eneste gang i mit arbejde at jeg bruger andres materiale i mine indlæg, med mindre jeg omtaler deciderede produkter.

So here goes….

Denne måned, som jo så er juni, har jeg valgt følgende bolig at vise jer, håber I kan lide den……..

 

gittelacarriere_boligindretning_månedensbolig gittelacarriere_indretning_månedensbolig Gittelacarriere_månedensbolig_indretning lacarriere_månedensbolig månedensbolig_gittelacarriereJeg er vild med modet til at bruge farverne, og at det er de mørke og dybe farver som er i spil. Det giver et spændende og modigt hjem, med tons vis af karakter og personlighed. Derfor har jeg valgt dette hjem i Berlin som juni måneds udvalgte, I kan læse mere lige her.

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *