ET FEDT HJEM....se månedens udvalgte!

ET FEDT HJEM….se månedens udvalgte!

Så er tiden igen kommet til at vælge månedens udvalgte bolig, fundet på det store informationsrige internet. Det er den eneste gang i mit arbejde at jeg bruger andres materiale i mine indlæg, med mindre jeg omtaler deciderede produkter.

So here goes….

Denne måned, som jo så er juni, har jeg valgt følgende bolig at vise jer, håber I kan lide den……..

 

gittelacarriere_boligindretning_månedensbolig gittelacarriere_indretning_månedensbolig Gittelacarriere_månedensbolig_indretning lacarriere_månedensbolig månedensbolig_gittelacarriereJeg er vild med modet til at bruge farverne, og at det er de mørke og dybe farver som er i spil. Det giver et spændende og modigt hjem, med tons vis af karakter og personlighed. Derfor har jeg valgt dette hjem i Berlin som juni måneds udvalgte, I kan læse mere lige her.

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *