ESPRIT…ikke kun tøj!

Alle kender ESPRIT, det vil jeg da mene.

Deres tøj har hængt i garderobeskabe i årtier, og det er der absolut en grund til.

En af mine fedeste jakker er faktisk fra Esprit, og den fandt jeg i en af mine top secret genbrugsbutikker:o) Men jeg har nu fundet ud af at der er mere end tøj at finde hos Esprit, og en fin opdagelse.

Jeg faldt over deres produkter på en af vandringerne på det store internet, og billederne her deler jeg gerne med jer……farverne er smukke, dybe, der er så meget atmosfære i de rum, at jeg straks smuttede forbi hjemmesiden og kom til at investere i et par ting…..hvad jeg købte vil jeg gerne afsløre….længere nede.

esprit_home

esprit_home_espritdk

esprithome_esprit_dk

Disse billeder oser af stemning, lad dig inspirere til at gøre dine rum lækre og indbydende især i denne vintertid, hvor vi jo er meget inden døre!

Og på vej i posten til mig er der nu en ordentlig sending lysestager, til fyrfadslys. 14 i alt. Jeg har længe været glad for den støvede beige/brune farve OG den røde, og tænker at en fin blanding af disse på mit lange sorte spisebord vil tage sig ufattelig godt ud.

Jeg kan derfor kun anbefale at du kigger forbi ESPRIT.DK, for at se udvalget….(se både under SALE og XMAS)

lacarriere_dk_esprithome

6 replies
  1. MARIANNE says:

    Det var jeg faktisk ikke klar over. Jeg kan huske at Esprit var vældig populært da jeg var teenager, havde et større udvalg. Nu vil jeg da lige kigge lidt på det igen:o)

    Marianne s.

  2. Gitte Lacarriere says:

    Det kan du tro Anne. Den er lige pt på renseriet, men skal nok vise den frem så snart den er tilbage:o)
    Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *