Er det god stil, at bo som alle de andre?

Er det god stil, at bo som alle de andre?

God stil er, efter min mening, den stil som du har det bedst med, som føles helt rigtig i maven.

Både når det gælder mode og boligindretning.

whatisstyle_lacarrieredk

Jeg har i mange år bevidst valgt at skille mig ud, på den ene eller anden måde. Og har efter hånden åbenbart udviklet en mild overfølsomhed overfor tendensen til at gøre som de andre!

Jeg mener at det er fint at boligblade og modeblade viser smukke ting, som vi kan forelske os i (det er jo det de lever af). Og når de forskellige blade har vist de samme ting mange gange nok, så er vi blevet overbeviste om at sådan skal vi også se ud, eller sådan en keramik vase skal jeg da også have. Ulempen ved det, efter min mening, er at det hele begynder at ligne hinanden. Karolines hjem ligner Kamillas, der ligner Henriettes,der til gengæld minder rigtig meget om Karolines.

Jeg læser samtlige danske boligblade (minus et), og en del udenlandske – og de er inspirerende og interessante at kigge igennem. Ville ikke undvære dem!

Vi skal bare være klar over at der også findes mange andre produkter, der ikke nødvendigvis er dårlige eller grimme, bare fordi de ikke kommer i bladene. Produkter der giver vores hjem personlighed, sammen med smukt genbrug og lidt af de fine ting de viser i bladene. Der skal være balance i boligindretningen, og i mavefornemmelsen.

Jeg ønsker dig en skøn søndag aften!

3 replies
 1. Katrine
  Katrine says:

  Nu bliver jeg for nysgerrig til ikke at skrive; hvilket boligmagasin læser du ikke? 🙂

  Jeg læser med hver gang du skriver, det er hyggeligt at følge med!
  God søndag aften

  Reply
  • Gitte Lacarriere
   Gitte Lacarriere says:

   Hej Katrine
   Dejligt du følger med:o))
   Det eneste danske boligblad jeg ikke læser er Bo Bedre. Hvilket vist også understreger min pointe i indlægget vældig godt.
   Glade hilsner
   Gitte

   Reply
 2. Karina
  Karina says:

  Du har da fuldstændig ret!
  Vi skal ikke ligne hinanden…..det giver god mening at være sin egen!
  Karina Poulsen

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *