ER COLLAGER HOLDBARE?

Det viser sig at mange mennesker er af den overbevisning, at collager ikke er holdbare, at de går i stykker efter en rum tid, og at malerier er en bedre og mere holdbar investering når det kommer til kunst.

Så det må jeg jo lige skrive lidt ord om, for som collagekunstner vil jeg gerne hjælpe med at ændre den holdning, eller overbevisning.

De kunstcollager jeg skaber er mixed media, hvilket betyder at der oftest er brugt både papir, maling, tråd, stof osv. Det der er fælles for mine værker på lærred er, at de alle er lakeret op til fire gangen med UV lak, så de kan modstå sollys uden at falme og samtidig er beskyttede mod støv osv.

Og mine værker på tykt kvalitetspapir, er limet fast og til sidst spraymalet med UV lak, som gør det samme som ovennævnte. Disse kommer i glas og ramme, og er her yderligere beskyttede.

Så jeg garanterer at collagekunsten er lige så “holdbar” som hvad mine kolleger skaber med en pensel, og håber dermed at kunne ændre overbevisningen hos mange.

Nu vil jeg tilbage til min skønne papirbunke, der er mit atelier.:o)

Gitte

2 replies
  1. Peter
    Peter says:

    Jeg tror du har ret, så fedt at du nævner hvordan du gør det. Vi er så glade for det var vi købte i foråret, nyder det dagligt i store drag.
    Peter

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke