Endnu en fest fyldt med genbrug….Nulskralds Bal i Hjørring

Torsdag var en af de dage hvor jeg elsker mit arbejde (selv om jeg nu gør det de fleste dage), med travlhed, glade mennesker og masser af kreative genbrugsideer.

 

Jeg blev bedt om at sørge for design og indretning af afslutningsfesten, for AVV´s projekt Nulskrald. Hvor 105 familier, i en periode på fem uger forsøgte de at minimere deres skrald………….hvilket forøvrigt gik over al forventning.

Bordpynten bestod af sovseskåle, kopper, tekander og sukkerskåle, alle fyldt til randen med de smukkeste nelliker. På alle bordene stod der også et vinglas med diverse spillebrikker, terninger og dimser – til børnene hvis du skulle have lyst.

På buffeten lavede jeg en stor opsats af bøger og blomster i kopper, selve bordene var fire gamle spiseborde, sat lidt tilfældigt sammen. Jeg elsker når tingene ikke ser så perfekte og planlagte ud. Maden der kom fra Den Gamle Smedie uden for Hjørring, var lavet af madvarer der var ved at overskride deres salgsdato. En fin ide, og maden smagte fremragende!

 

nulskraldsbal_avv_lacarrieredk Et indgangsparti af hårde hvidevarer, er et must til et bal med genbrug.

nulskraldgittelacarriere

nulskrald_lacarrieredk

 gittelacarriere_nulskrald

 nulskrald_genbrugsfest Buffeten i al sin enkelhed.

nulskrald_avv

gittelacarriere_genbrugsfest

nulskraldsbal_avvhjoerring

 Og kunne man dy sig for at lave en lille film, nej vel. Den kan du se lige her……mens jeg hygge mig med de smukke nelliker.

[embedplusvideo height=”327″ width=”400″ standard=”http://www.youtube.com/v/G2HYBhcyMmQ?fs=1″ vars=”ytid=G2HYBhcyMmQ&width=400&height=327&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8353″ /]
 
Sidst der var fest hos AVV sørgede jeg også for indretningen, det indlæg kan du læse om lige her.
 
3 replies
 1. Mette says:

  Lækre billeder. Gode ideer. Den lille film er rigtig fin, hvad har du filmet den med?

 2. Gitte Lacarriere says:

  Hej Mette
  Med appen SocialCam på min iPhone…..kigger du forbi min you tube kanal kan du se flere eksempler på hvad den kan bruges til.
  Den koster ikke alverden, og er nem at bruge.
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *