EN WEEKEND MED PLANTER…og veninder!

I weekenden var jeg omgivet af gode veninder og de smukkeste planter. Tid med veninderne var planlagt, men ikke planterne.

Vi havde gennem Airbnb fundet det lækreste hus i centrum af Århus, placeret i en hyggelig og stille baggård. Ejerne af huset havde en super fin stil, også selv om der ikke var meget genbrug at spotte.

Men planter dem var der mange af!

Derfor har jeg lavet et lille serie til jer, der giver inspiration til at finde grønne skønheder til jeres hjem. Hvad de hedder hver og en, kan jeg ikke sige jer, blot konstatere at de er smukke og at nogle af dem stikker:o)

Og så kom jeg til at tænke, og kigge mig omkring, og dermed konstateret.

Vi bor ikke med mange planter, kun 3 faktisk.

Men på altanen har vi en del, så mon ikke det går lige op. Uanset så syntes jeg at planter er skønne, og at de tilføjer et hjem utrolig meget. Derfor skal den næste plante jeg køber, være et træ. Det skal stå i stuen, i en smuk stor krukke. (men venter nok til vi er flyttet fra 2. sal:).

 

plant1

plant2

plant3

plant4

plant5

planter6

planter7

planter8

planter9

planter10

1 reply
  1. Petra says:

    Fedt! Elsker selv planter og har haft kaktusser i en del år, så føler mig lidt cool nu da de er SÅ moderne!
    Petra

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.