En væg af tændstikæsker

Mit job har mange forskellige facetter, udover kreative workshops, bloggen og diverse skribent jobs, er indretning hos virksomheder en del af det jeg gør.

Tidligere har jeg beklædt vægge med mobiltelefoner, bøger, porcelæn og affaldstræ, denne gang var turen kommet til tændstikæsker. Havde fået en ide med de ca. 500 tændstikæsker, som var blevet leveret ind hos affaldsselskabet jeg indrettede for. For der var nemlig en bar væg der trængte til lidt opmærksomhed.

For mig giver indretning med genbrug bare så meget mening. Men genbrug i indretningen kan betyde mange ting. Det kan være mormors gamle skab der bruges af barnebarnet, af nostalgiske årsager. Det kan også være det meste af et hjem der er indrettet med brugte ting, enten af nød eller lyst. Og så kan det være dekoration af vægge med genbrug, hvilket nok er en af mine favoritter. Fordi man på denne måde får brugt tingene i en helt ny og anderledes kontekst. Og dermed får er udtryk der ikke tidligere er set.

Nå men her har I resultatet….et stk væg, dekoreret med tændstikæsker. I midten har jeg lavet en grøn cirkel, der symboliserer genbrug. Et oplagt valg hos et affaldsselskab, og da det er en del af deres logo giver det jo rigtig god mening.

Det tog 19 timer…..så et projekt der tager en weekend, og som efterlader kroppen i vished om at den har været nyttig! Men hold da op hvor jeg nød det.

indretmedgenbrug_gittelacarriere

gittelacarriere_indretningmedgenbrug

Indretningmedgenbrug_gittelacarriere_lacarriere

genbrugsdesign_gittelacarriere

Den næste væg jeg begiver mig ud i for en kunde, involverer kassettebånd og spejle….holder jeg opdaterede!

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *