En tur udenfor!

Har været lidt sløj i nogle dage, en omgang influenza har ramt mig, og det gør jo så et tempoet bliver sat markant ned. Jeg har ikke børn i disse dage, hvilket gør at jeg ikke har de store forpligtelser, og det er jo er ganske perfekt når jeg skal samle kræfterne. Men selv om jeg er sløj, så er det dog den slags dage hvor der er plads til lidt flere dybere tanker, og til ro.

Men smuttede en tur langs fjorden, fik lidt luft og fik taget nogle skønne billeder. Det var en ganske fin november eftermiddag. Her er lidt af billederne, delt herhjemme fra sofaen i genbrugshjemmet. Det hældes nu aftenens sidste store kop varme te i koppen, så under dynen og håber på fuldstændig og total friskhed i morgen. Det vil i princippet også passet ret godt, for der skal holdes 10 års fødselsdag for sønnike og alle hans venner. Den slags kræver energi, den gode slags….

Her er lidt af billederne jeg tog på turen i dag….

3 replies
  1. Mette says:

    Du kan noget med et kamera.
    Blev inspireret og kom ud og kigge på mit eget nærområde, der var faktisk mange spændende ting at opleve. Ting jeg ikke havde set før, baggårde jeg ikke havde været i før.
    Tak for det.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/