En stue uden TV….

Du kender det helt sikkert, at du har dele af dit hjem som ikke bliver brugt.

Og det er jo både frustrerende OG spild af plads!

Hjemme hos os, en lejlighed hvor vi nu har boet i 15 måneder, er det sket et par gange. Det at vi pludselig har et område eller et møbel som ikke bliver brugt. Det kan være fordi vores vaner og behov har ændret sig, eller at vi har måtte flytte lidt på møblerne for at få det smukkeste genbrugsfund ind.

Vores læsehjørne har lige haft sådan en periode!

Fjernsynet der stod der tidligere, og som gik i stykker, blev ikke erstattet.  

Jeg valgte en stue uden tv.

Det har så resulteret i at stolen ikke bliver brugt så meget. Og det har jeg nu gjort noget ved.

Jeg har vendt stolen, placeret en kurv med blade og bøger og nogle smukke retrovaser fra 70’erne er kommet på skabet. Nu er det en hyggelig oase at sætte sig i, og læse med mormors lampe bag sig. Og det skal siges at jeg er noget så glad for at have en stue uden TV, også selv om mine børn ikke altid er helt enige:o)

Resultatet har I her….og nej, der findes intet førbillede…..for når jeg får mig en ide, er der ikke langt fra tanke til handling.

Resultatet har I her….

stuen_lacarriere

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *