En søndag eftermiddag alene hjemme

Børnene er ikke hjemme. Der er begge smuttet ud med vennerne, så det er kun lyden af vaskemaskinen der høres. Den, og så lyden af saksen der klipper sig gennem gammelt papir, for at skabe nye plakater til MANGT. En process jeg fuldstændig forsvinder ind i. Det er sundt, for krop og sjæl.

Alt det jeg har skabt/skaber i MANGT værkstedet, bliver skabt i en process. Der ligger en masse tanker bag værkerne, nogle dybere end andre. Men de er der. Uden dem ville det ikke give mening for mig.

De nye jeg har skabt i dag er med tanker om handlekraft og om sensualitet. Og de kommer i butikken i den kommende uge.

Formåede at tage et billede af værkstedet, som ikke så alt for “kreativt” ud. For må tilstå at her er godt nok meget papir. Men hyggeligt det er det, og det fungerer for mig. Dermed ikke sagt at jeg ikke nyder når det er helt ryddet op, det gør jeg. Udfordringen med det er, at det er mig selv der skal gøre det. Så det sker vel ca. en gang om måneden, hvis jeg er heldig:o)

Tilbage til den kreative process, inden de kære børn kommer hjem igen…..

2 replies
  1. Josefia
    Josefia says:

    Ja det er med at nyde tiden alene når man har den. Også selv om ens børn er skønne og dejlige, er roen også værdifuld.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *