EN SKØN FERIE

Så er ferien forbi, og hvor er det skønt….det ligefrem kribler i hver en celle i min krop, for at komme i gang igen.

Ferien har været velfortjent, nødvendig og ikke mindst helt fantastisk. Men igang igen det skal jeg, og det kommer jeg så med dette indlæg til jer, på denne solrige mandag i august.

Normalt skimter jeg til mine mails på ferien, laver et eller andet kreativt med genbrug osv. Men denne gang har jeg haft helt lukket i tre uger. Kun svaret på mails to gange i den periode, hvilket har været super sundt for mig.

Nu ligger et propfyldt efterår (og lidt sommer endnu) forude, og det bliver så godt. Der er kreative workshops i hele landet (se kalenderen her), jeg skal være med til at indrette Danmarks fedeste genbrugsbutik, der er TV opgaver som skal løses….og så er der min medlemsklub der snart ser dagens lys!

Som en blid opstart her på bloggen igen……har I her et par billeder fra ferien.

sommer_lacarriere1Fra brylluppet der var noget så smukt…(ikke mit eget dog).

sommer_lacarriere2Fra sommerhuset i Blokhus, hvor det blev hygget både inde og ude.

sommer_lacarriere3

sommer_lacarriere4Fra terrassen i sommerhuset, med et af yndlingsbladene…og en god kop.

sommer_lacarriere6Fra ferien i Spanien med familien, hvor mange smukke motiver blev foreviget.

sommer_lacarriere7I kan se mange flere på INSTAGRAM

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *