En plakat med energi

Det er sådan at plakaterne på MANGT.dk har en historie tilknyttet, eller måske rettere nogle tanker bag sig. Når jeg sidder i mit værksted og laver dem, så er det både store som små tanker om livet der kommer frem. Og så bliver de til små kunstværker.

Denne plakat, er en af de seneste jeg har lavet. Og den har fået navnet Energi. Den minder mig om at huske på energien i dagen, at bruge den optimalt, hver dag. Den afbillede kvinde har et afslappet men også målrettet udtryk, det appelerer til mig og sætter tankerne mod det energiske i livet.

Kunst på væggene kan forandre et rum, plakaterne fra MANGT kan mere end det, de kan flytte dig mentalt! Det er min stærke overbevisning at det vi omgiver os med i vores hjem, er med til at forme os som mennesker, derfor skal kunst til væggene vælges med omhu.

I butikken findes Energi lige her.

Hun er lige kommet i MANGT butikken, og der er som altid kun 50 af hvert print. 25 A4 og 25 A3. Plakaterne koster alle 149,- (A4) og 249,- (A3), og sendes straks hjem til dig og dine vægge ganske gratis.

Hjemme hos mig kommer hun også op på væggen, på badeværelset er der gjort plads til hende. Sammen med de andre sjove ting der er derude, udklip, ordsprog og fotografier…..mon ikke der kommer lidt billeder derfra snart.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke