En hel dags designinspiration…..Formland UP

I går gik turen til UP (formerly known as Fromland) i Herning med kollega og veninde Trine, hvilket altid er en kanon skøn dag.

Der bliver snakket, kigget på smukt design, flotte (og grimme) stande, spist god mad og inspirationen pumpes ind i årene.

formlandUP_2013

Hos Messecenter Herning har de valgt at lave Formland om til UP, og det tror jeg var og er et godt valg. De sidste år har Formland været ret skuffende, bortset fra trend zonerne lavet af bl.a. Anette Eckmann, Design Circus og FLYHELSTED. Det er mere upbeat end tidligere nu, og det ses i den røde tråd (der desværre er pink) som går igennem det hele. 

Nå, men når man nu er på tur, bliver der jo taget en HEL DEL billeder – jeg kom op på omkring 130 da jeg var færdig……og det kan du nyde godt af i de næste indlæg. For de skal jo deles med dig, og vi lægger ud………….

 

Julie Bach Handmade Design & Art, en stand jeg havde svært ved at forlade igen.

Julie_Bach_Formland_2013

Hendes stand var stilren og med kant…en dejlig kombination. 

Det var især hendes smykker i læder jeg faldt for. Armbånd og halskæder, du bare MÅ røre ved. Hendes hårpynt står øverst på min liste til det næste bryllup!!! (du kan se det på skovlen øverst til venstre). Og apropos skovl, så er det jo en fed måde at udstille på, ved at bruge rustne haveredskaber. Fif hermed givet videre.

Men jeg er vild med Julie Bach. Og det er der også andre der er, derfor har hun udstillet også i Kina OG hendes halskæde har været med i Crafts Collection 15. Hende kommer vi til at se mere til, du kan besøge hendes hjemmeside, blog og shop her.

 

FLY HELSTED 

flyhelsted_up_formland

Milly Fly og Sofie Helsted  har igen i år lavet en utrolig fin trend zone, eller faktisk to af slagsen.  

Der var it´s all in the mix, som var en farverigt mekka – med forskellige farvezoner. Og så var der Soft Botanic & Growing Fashion, hvor disse billeder er fra.

Det var en smuk oase af forår, vækst, farver og blomster. Det var tiltænkt som inspiration til blomsterbutikker og havecentre  Men selv om jeg ikke er et havecenter, var det en dejlig oplevelse alligevel. Der blev serveret suppe, og det var muligt at klippe en buksbom i form og der var masser af gode ideer. Så som Chalk Paint malet på dele af et bord, og brugt som tavle eller til udstilling af brugsting på.

Som altid en fornøjelse, det eneste jeg vil sige er at det skulle være større (positivt ment) – det skulle fylde hele hallen, så man kunne blive fuldstændig opslugt af det.

Se mere om Mille og Sofie her.

 

 Recycle Design er lige kommet til Danmark, og det kan vi nok være glade for!

recycle_design_formlandUP_2013

 

Alt er 100% genbrug, og da jeg så det var jeg jo straks hooked. Du finder ting som bakker af indonesiske nummerplader, borde af skibstræ, møbler i denim og de fede opbevarings poser lavet af reklamebannere. Sidstnævnte har jeg selv som vasketøjskurve, og de er geniale. Det jeg blev mest betaget af var kaffebordet (nederst i midten) hvor bordpladen også fungerer som bakke, sådan et kunne jeg godt se for mig for enden af sofaen. Du kan se mere om Recycle Design her.

Du får mere fra UP snart…….hav en skøøøøøøøn dag!!!!! 

2 replies
 1. HANNE
  HANNE says:

  Fly og Helsted er altid en god cocktail. Tak for tippet med Julie Bach de kæder er et must-have!!
  Har aldrig været på Formland/UP men vil meget gerne.
  Hanne

  Svar
  • Gitte Lacarriere
   Gitte Lacarriere says:

   Det kan jeg godt forstå du gerne vil Hanne. Den er fin, men det skal siges at tager du til f.eks. London, er der også meget at komme efter. Prøv London Design Week i efteråret……det er mums for øjnene!
   Glade hilsner
   Gitte

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *