En havfrue på vej til Frederikshavn

Kunstcollage NOW fra MANGT.dk & Gitte Lykke

En havfrue er på vej ud fra mit atelier, og det er altid en dejlig følelse. Det at have solgt et værk, at det kommer ud og bliver oplevet og set. Det gør mit kunstnerhjerte godt.

Hun er en af de større. Eller et af de større værker. Hun er på lærred og måler 120x100x4cm, og så er jeg selv lidt småforelsket i hende. Det er jeg nu altid når jeg er blevet færdig med et lærred, eller en collage på papir for den sags skyld.

Nogle gange varer forelskelsen nogle dage, andre gange i uger og måneder og nogle varer ved. Alt hvad der kommer fra min hånd, og dermed mit atelier har min intuition og mit hjerte været involveret i. Og det er, for mig, en meget smuk proces at skabe på den måde.

WE ALWAYS CATCH THEM FRESH er ordene der står under hende, og de passer perfekt til hvor hun skal bo. Hun flytter nemlig fra mit atelier i Nørresundby til Frederikshavn. Der skal hun bo hos Restaurant Essens, der for nyligt blev kåret til Danmarks bedste fiskrestaurant. Og har du ikke allerede oplevet maden, stemningen, serveringen og indretningen på Essens, go there!

I får lige et link til herlighederne i Frederikshavn her.

NOW som titlen er på havfruen, handler om det at være til stede lige nu. Noget jeg ofte øver mig på, og når det lykkedes er det ganske dejligt og berigende.

Havfruen her er en stærk kvinde, hun har mod på livet, har et glimt i øjet og er glad. Og de ting der omgiver hende, blade, fisk, kryds og tværs, en smølf, en bil og ikke mindst hendes tatovering. De elementer er til fri analyse. Vær så god.

Så nu ligger billedet af værket NOW med havfruen, sammen med alle de andre solgte kunstcollager lige her….

Og selve værket flytter om få dage mod nord til Frederikshavn, hvor jeg er overbevist om at hun får det godt.

Gitte

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke