En fest...hvor alt er genbrug.

En fest…hvor alt er genbrug.

Det kan faktisk lade sig gøre, og jeg har lige været med til at lade det ske hos AVV i Hjørring. Som er Affaldsselskabet for Brønderslev og Hjørring, og er helt i front når det kommer til bæredygtighed og genbrug.

For et par måneder siden indrettede jeg deres kantine, og nu var turen så kommet til festlokalet til deres 25 års jubilæums reception.

Det blev afholdt fredag i deres sorterings hal, og som du kan se på billederne – og det var genbrug hele vejen.

fest med genbrug

genbrugsfesten..

genbrugsfesten.

Borddækningen bestod af lampeskærme, syltetøjsglas med affald i (for at symbolisere deres arbejdsområder), glas lampeskærme og foldede bøger der fungerede som vaser med en enkelt deko kryds blomst i hver. Det er den nemme og dekorative borddækning med genbrug, til dig der ønsker at signalere dine holdninger med din borddækning. 

Tallerkener, glas og kopper var opbevaret i fem skænke, så folk kunne tage for sig. Selve buffeten var placeret på to containere, og dekorationen der var porcelæn og masser af porcelæns skår. 

Det var en festlig dag, og hele set uppet fik folk til at smile, tale med hinanden og nyde dagen endnu mere.

Så skal du holde en fest, kan et retro tema være vejen frem. Tøm din nærmeste genbrugsbutik, og du vil have en unik og sjov komsammen. Det er en billig fest, en nem fest, en hyggelig fest og ikke mindst en fest hvor du kan sætte dit helt personlige præg.

 

5 replies
 1. Anika
  Anika says:

  Sjove ideer Gitte, tak for dem.
  Jeg kan se at der var stil over det hele, det er fedt at se hvordan du kan gøre genbrug smukt og stilrent!
  Fra Anika

  Reply
 2. Sarah Jensen
  Sarah Jensen says:

  Hvor er det en god idé, og fantastisk flot resultat! 😀 Er blevet dybt forelsket i vasen – skal helt sikkert hjem og se, om jeg ikke kan finde en gammel bog, så jeg selv kan give det et forsøg… 😉 Hehe. Tak for inspiration!

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. Endnu en fest fyldt med genbrug….Nulskralds Bal i Hjørring says:

  […] Sidst der var fest hos AVV sørgede jeg også for indretningen, det indlæg kan du læse om lige her.   Tweet Ingen kommentarer endnu – skriv […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *