EN DATE MED MIN SOFA

Jeg kan nogle gange være udfordret med at sidde stille. Jeg køber bøger, magasiner osv osv. Med tanken om at jeg sidder stille og nyder dem med kaffe, te, vand, vin eller noget helt andet. Og jeg er god til det, at købe dem og planlægge.
Jeg er samtidig super god til at skabe hyggelige miljøer, hyggekroge og des lignende, til at sidde i. Men oftere end hvad godt er, kommer jeg ikke til at sidde der. Der er simpelthen for meget gang i smig….jeg mister gnisten, interessen eller hvad det nu kaldes.

Så.

Derfor, nu på torsdag kl. 10.00, skal jeg sætte mig i min sofa. Forsynet med varm te, en hel kande. Kold vand, igen en her kande. Lidt mørk chokolade….elller nok en hel plade. Noget vandmelon og et par kiks. Det må være nok. Nok til tre timer i sofaen. Det er hvad jeg har aftalt med mig selv.

Så der skal jeg sidde, eller ligge om jeg vil, nu da vi har fået en lækker hjørnesofa i genbrug til 900 kr. Og jeg skal læse og nok mest kigge boligbøgerne igennem, jeg skal læse artikler i de blade jeg abonnere på, og dem jeg køber blot af lyst. Jeg skal tage skæve notater i mine notesbøger, og jeg har min computer inden for rækkevidde. Dog skal den ikke være alt for tæt på….for det er papiret jeg trænger til at røre ved, i mine tre timer i sofaen.

Så en hel dag bliver det ikke….men tre timer det må jeg da kunne klare.

Here’s hoping.

Gitte

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke