EN BLOGGERS TUR TIL LONDON

I starten af maj var jeg en tur i London med min skønne kæreste, og mon ikke der udover mad og hygge, også blev tid til lidt inspiration til mit kreative hjerte, og til bloggen.

Jeg er uddannet i London i 2002, og har boet i byen i ca. 10 år, så det er altid en fornøjelse at komme tilbage dertil. Også selv om der er larm, dårlig luft og mennesker over alt, endnu mere nu end dengang….at det har noget med min alder at gøre skal jeg lade være usagt.

Nå men det blev til tre overnatninger, en lækker forlænget weekend. Hvilket er minimum for at nyde byen ordentligt.

Vi fik lækker mad bl.a. i Chinatown, hvilket kan anbefales, gik ture gennem parkerne, shoppede og tog en vældig masse billeder.

Nogle af dem vil jeg gerne dele med jer her på bloggen, og give et par fif til where to go.

london_blogger_gittelacarriere

gittelacarriere_bloggerilondon

blogger_i_london_gittelacarriere

london_gittelacarriere_bloggerilondon

tatemodern_gittelacarriere

besøglondon_gittelacarriere

Spitalfields Marked ved Liverpool Street er ALTID et besøg værd. Der er forskellige markeder på alle dage, men om søndagen er det min favorit. Der er det kreative sjæle der viser deres varer frem, lige til at købe og putte i kufferten. Her fik jeg købt det lækreste tøj, lavet af brugte herre jakkesæt….skal nok vise jer det på et tidspunkt.

Covent Garden er heller ikke at kimse af, ikke selve pladsen med de overdækkede stande. Mere de små butikker der ligger omkring St. Martins Avenue.

Lækker mad blev indtaget på noget så dansk som Sticks & Sushi, da det passede til smagsløgene hos os og de venner vi skulle mødes med. Jamie Olivers Italian blev også besøgt, lad mig allerede nu råde jer til at booke bord on-line inden turen til London, det er et travlt sted.

Ellers gik turen til Tate Modern. Et fantastisk museum med moderne kunst. Ikke nødvendigvis for kunsten, men for selve bygningen som ligger ved Themsen og er en gammel Powerstation. Arkitekturen er fantastisk, især ud mod vandet.

Anyway, det var en fantastisk weekend, der fint kunne have varet endnu flere dage. Både pga. selskabet, og byen med de mange muligheder for fornøjelse, inspiration og tilstedeværelse. Jeg er vild med London, og det vil aldrig ændre sig.

 

3 replies
  1. Louise says:

    Fede billeder, får super meget lyst til at komme afsted! Og glæder mig til at se dine billeder med tøjet lavet af brugte jakkesæt.

  2. Anja Poulsen says:

    Der er SÅ mange fede markeder og loppemarkeder i London…så meget at fotografere. Glæder mig vildt til jeg skal gense byen

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *