AT ELSKE GENBRUG UDEN AT DRUKNE I DET!

Alt kan vel blive for meget, eller kan det? Hvordan er det med genbrug, bliver det ikke på et tidspunkt for meget…..for mainstream?

Det er jo det oplagte spørgsmål, når jeg jo er så entusiastisk omkring genbrug som jeg nu er. Min holdning er dog IKKE at man skal bo udelukkende med genbrug, slet ikke, nærmere tværtimod. Der skal nemlig være en modpol til det, som med alt andet her i livet, for at det virkelig kommer til sin ret.

Min holdning er at alt bør være med måde, og for mig personligt består både vores hjem og vores sommerhus af ca. 80% genbrugsfund. Det er genbrugshjem, indrettet og skabt med kærlighed, fornemmelse for rummene og for de mennesker der skal bruge dem.

Har man et hjem hvor man har valgt at ALT er genbrug, om det er af lyst eller af nød, så mangler hjemmet nemt lidt kant. Og det er en skam….efter min mening!

kunstoggenbrug

Ønsker du at lære hvordan du indretter med genbrug, upcycling og redesign, så klik over på GENBRUGSFABRIKKEN.dk…der er masser af inspiration at finde.

3 replies
 1. Lisbeth says:

  Du har ret Gitte. Vi bor også med meget genbrug, men lidt modspil er altså vigtigt!
  Tak for alle de gode ideer.

 2. Sine I says:

  En fed overskrift som fangede mig med det samme 😉
  For må jo indrømme, at når sommeren og de første loppemarkeder rammer mig, så sker det for mig 😀

 3. Gitte Lacarriere says:

  Dejligt at du kender følelsen Sine, det er noget så skønt at skulle på loppemarked og jagt!
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.