EFTERÅR GIVER TID TIL…..

Efteråret er en lidt spøjs tid. En tid hvor det bliver koldere, hvor det grønne forsvinder og erstattes af den varme gule farve, hvilket for øvrigt i flere år har været min yndlingsfarve, og stadig er det. Jeg gør noget hvert efterår, nogle gange ganske ubevidst, og det vil jeg gerne dele med jer.

Jeg kan godt lide den klare og friske luft man finder i september, og kan med lidt vemod tænke tilbage på en fantastisk sommer. Efteråret er for mig en tid til at stoppe op og se mig omkring, lige fordøje det hele inden ræset fortsætter.

Det gør jeg blandt andet med ture i skoven eller ved fjorden, i en sofa med x antal boligmagasiner eller en god bog, og med en journal. Det er vel en slags dagbog, men siden jeg ikke skriver i den hver dag kalder jeg den oftest en journal. På dansk nok lidt lægeagtigt, men fra mine år i England er jeg nok lidt skadet og vælger at journal må være det min notesbog er. I den kan jeg kigge tilbage på året der er gået, og dem før hvis det er nødvendigt. Jeg tænker at det er en god og sund ting at revurdere sit liv, at trække vejret, ikke bare løbe afsted uden nogen overordnet indsigt eller plan.

Nå, men da jeg var i skoven i morges fik jeg taget nogle billeder, et af dem har jeg brugt i det stykke grafik herunder. Det er som inspiration til at nyde efteråret, at trække den friske luft ind og se om det nu også er den rigtige retning du er på vej i.

EFTERÅR ER TIL TIL HYGGE OG FORDYBELSEOm dette indlæg har meget med indretning og genbrug at gøre….måske ikke. Men lidt dybere tanker er der også plads til her på bloggen, tak for at I læser med.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *