Download vintage papir til collage

Sådan får du fingrene i lækre motiver til collage.

Vintage papir fra MANGT.dk

At skabe kunstcollager, er noget af det jeg lever af. Og mange collage workshops har jeg gennem årene afholdt.

Derfor ved jeg om nogen, hvor udfordrende og svært det kan være at få fingrene i lækkert vintage papir. Noget af det der helt rigtige, de lækre figurer, blomster, mennesker, grafiske mønstre osv osv.

Og derfor har jeg nu lavet denne digitale løsning, så du kan downloade smukt vintage papir, og printe med det sammen og komme i gang straks med kreativiteten.

Jo, den opmærksomme læser vil vide at jeg også har dette produkt i fysisk format. Det er et Collage Kit til 140,- som man får tilsendt med posten med fri fragt (du kan se det lige her).

Det er fyldt med vintage papir, og nok til mindst fire collager.

Fordelen ved Vintage papir til download, er at du kan komme i gang med det sammen OG at du kan printe lige så mange gange du lyster. Whats not to like…..

Jeg er startet ud med at lægge 8 forskellige downloads i webshoppen (som du finder lige her), de kan købes enkeltvis eller samlet. Stk prisen er 40,- og alle 8 samlet, giver en vældig rabat så de koster kun 200,-

Jeg håber at I bliver glade for denne mulighed, og kommer i gang med at skabe af papir. Af alle de genbrugsmaterialer jeg har haft gennem hænderne i de sidste 15 år af min karriere, så er papiret mit yndlingsmateriale. Så vil varmt anbefale dig at dykke ned i papirets verden, hvis du ikke allerede har været der.

Hav en skøn dag derude.

Gitte

Cut outs for Collage - vintage paper from MANGT.dk
Vintage papir fra MANGT.dk
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner