DET STARTEDE MED EN PARKERINGSPLADS

DET STARTEDE MED EN PARKERINGSPLADS

Jeg bestilte den og jeg fik den, hvilket var så tilfredsstillende at jeg siden da har bestilt alverdens ting. Både mine egne børn og mine bonusbørn har været noget så imponerede, når de har siddet på bagsædet og oplevet hvordan vi har fået lige præcis den parkeringsplads som jeg bestilte.

Hvordan bestiller man en parkeringplads tænker du måske, for lidt mærkeligt lyder det. 

Det gør man ved at bede om den, at bede universet om hjælp.

Sætningen der siges højt kan lyde sådan her…..”Kære univers jeg vil meget gerne bede om en parkeringsplads foran bageren når vi ankommer om ca 5 minutter”. Jeg siger det to gange, og det virker hver gang. Tror du mig ikke så prøv det selv. Geniale Hella Joof er af samme opfattelse, så er både hun og jeg på parkeringspladsen, så snupper vi de bedste pladser.

Det er efterhånden en del år siden at jeg begyndte at bestille parkeringspladser, og min tillid til universet er vokset med årene. Og så meget nu at jeg har 100% tillid til at jeg er passet på, at det jeg beder om og ønsker kommer til mig, fordi sådan er det hele sat sammen. The Law of Attraction er fantastisk, og den har absolut været med til at åbne mine øjne op for hvad der er af muligheder, hvis man lader være med at kigge kun på det man kan se.

Kender du ikke The Law of Attraction, så google det. Det handler om loven om tiltrækning og tankernes kraft, det du tænker og ønsker bliver til virkelighed. Mega smart!

Jeg er solgt til “konceptet” og det giver en stor ro for mig at vide at det er sådan verden hænger sammen. Og lyder “universet” lidt for langhåret, så kald det noget andet. Det virker uanset.

Gitte

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke

Karma Bowl

/
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
Hvor har jeg været?®mangt.dk/GitteLykke
Hvor har jeg været?®mangt.dk/GitteLykke
Hvor har jeg været?®mangt.dk/GitteLykke