DET ER VIGTIGT AT BO SMUKT!

Ja, tænker du måske, at bo smukt er da en selvfølge.

Nej siger jeg, det er det faktist ikke for alle.

Det er vigtigt at bo smukt, de ord kom til mig da jeg var ved at lægge rent sengetøj på…som det sidste i en del af en dags fornyelse. En fornyelse der indebar flytning af møbler, oprydning, sortering, møbler på gaden med gratis skilt på osv….en af de dage hvor man virkelig kommer i bund.

Så der slår det mig, da jeg lægger det rene sengetøj på, at det er så utrolig vigtigt at vi bor smukt.
Hvad der er smukt for mig er åbentlyst ikke det der er smukt for naboen, og det er egentlig også fløjtende ligegyldigt. Så længe det er smukt for vedkommende der bor i det, OG at det afspejler personligheden hos beboerne. Er det ikke tilfældet, vil jeg absolut mene at så bor man grimt! Vi bør alle tage et bevidst valg, og omgive os med ting vi kan lide, og aldrig bo med noget af tvang, af frygt for at skille os ud eller af komplet ligegyldighed.

Ingen personlighed = ingen skønhed.

Og sådan er det vist med alt her i livet!

Den fornyede energi jeg, mine børn og vores hjem fik, er heller ikke til at kimse af. Hvor er det skønt at mærke det, at føle at man passer så godt sammen med sit hjem som det er lige nu. For om et stykke tid skal det hele ændres igen, akkurat som vi mennesker ændrer os. Det skal følges af, så kommer vi trods alt længst!

voreshjem_gittelacarriere_indretningHer har I et billede af et smukt hjem. Ikke mit, men ikke des do mindre er det smukt. Og det afspejler beboerne og deres valg, hvilket som nævnt er utrolig vigtigt.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *