DET BEDSTE GARDIN

Jeg søger ofte det store internet for inspiration, og ordene rullegardin i denim har jeg søgt på et par gange på det seneste. For naturligvis findes der rullegardiner i denim. Jeg søgte også efter det bedste gardin. Jeg fandt dem hos WWW.STILA.DK, og er i gang med at finde ud af hvor jeg lige kan bruge dem. Jeg har nogle kunder der kunne være mulige modtagere, til den rå og lidt anderledes stil. Se gardiner af denim lige her.

gardin_denim_stila_gittelacarriere

denim_gardin_stila_gittelacarriere

Jeg fandt også serien Tailor Made (der også fra Stila.dk) hvor gardinerne har knapper syet på, som var det ærmet fra en habitjakke.

Jeg syntes begge gardiner er vildt lækre, og vil give god autentisk stil til et hvert hjem med respekt for sig selv. Der for øvrigt også mulighed for at designe dit eget gardin, en tiltalende tanke for den kreative tænker jeg. Er allerede i gang….

gardin_stila_tailormade_gittelacarriere

stila_tailormade_gardiner_gittelacarriere

Gardiner er, som med belysning, ofte noget vi overser og tænker “nå ja vi skal vel også have nogle gardiner og lamper”, som noget af det sidste i en del af indretningen. Det er en fejl, en stor fejl. Alle detaljer skal tænkes ind fra starten, ellers bliver resultatet derefter.

I den bevidste og autentiske indretning, skal gardiner ikke overses – og her har I mit bud på hvad en god og smuk løsning kan være.

2 replies
  1. Juliane says:

    Jeg har selv gardinerne fra Stila, de er super fede og virkelig fin kvalitet. Vi har dem i Denim som er valgt til drengenes værelser, stilen passer perfekt til to friske drenge.
    Tak for en spændende og oplysende blog!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *