Den perfekte genbrugsfest….gratis video til dig!

I mit samarbejde med Blå Kors har  jeg lavet en gratis video…der giver dig opskriften på hvordan du holder den perfekte genbrugsfest.

Den kloge kvinde og livsstykket Erna Hamilton mente at et hvert bord burde have et konversations stykke, en ting som helt sikkert ville få gæsterne til at tale sammen. Jeg er helt enig med hende, og er der noget der får folk til at konverserer og trække på smilebåndet, så er det sjove og anderledes genbrugsideer.

En anden STOR fordel ved at bruge genbrug, er den økonomiske gevinst. Det bliver en billigere fest på denne måde, så der er flere penge til mad, drikke og evt. underholdning.

 

Filmen ligger fast på www.blaakorsgenbrug.dk, men I får lige lov til at se den her på bloggen også. Jeg anbefaler et kig omkring deres hjemmeside, der er fyldt med tips og ideer, og naturligvis en fin liste over alle deres genbrugsbutikker.

[embedplusvideo height=”327″ width=”400″ editlink=”http://bit.ly/1ga8T3N” standard=”http://www.youtube.com/v/qMkZWEMq2Qw?fs=1″ vars=”ytid=qMkZWEMq2Qw&width=400&height=327&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3667″ /]
3 replies
 1. Annemette says:

  Hvor lang tid tager det at arrangere en genbrugsfest. F.eks til min datters konfirmation til foråret…?

 2. Gitte Lacarriere says:

  Det kommer jo an på flere ting Annemette.
  Men er det til 50 mennesker, tager det besøg i max tre genbrugsbutikker.
  Og siden der er så mange af dem i dag, behøver du ikke køre alt for langt.
  Gitte:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *