DEN GRATIS TIME

Det sker én gang om året, kun denne ene gang, at vi får en gratis time. En hel time. Hold nu op. Det er jo det vi går og drømmer om nærmest dagligt, mere tid, og der var den så. Den gratis time, der kom snigende i nat.

Jeg elsker det. Intet mindre. At vågne et par gange om natten, se klokken, regne tilbage, og lægge mig til at sove igen. For så at nyde at vågne, når min krop har fået nok søvn, og føle at jeg har fået en ganske fin gave.

Og så starte den ultimative søndag morgen, hvor tiden ikke kommer og forstyrrer. Hvor der bare er ro på, fuldstændig. Og hvor man egentlig bare mangler sin søde kæreste.

Det er som om tiden står stille, og det kan jeg godt lide. Når er der er ro og stilhed, skaber det overblik og fremdrift, for mig i hvert fald. Så morgener som denne, er jeg meget taknemlig for.

Ideen om sommer og vintertid, kan jeg som sådan ikke se fornuften i. Men denne gave i form af en hel time, den kan jeg lide. At vi så om et halvt års tid, skal den anden vej gør nu ikke noget, for der får vil gaven af mere lys. Hvilket i min verden opvejer den time “vi mister”.

Nu vil jeg langsomt sætte gang i søndagen, med gåtur, cafe, familiehygge, lidt kreativitet og hjemmebag. (Sidstnævnte sker eller aldrig, men er i gang med at tømme alle skabe, det kommer der er blogindlæg om senere).

Hav en skøn søndag!

Gitte

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Originale kunstværker NO ENTRY og NO ACCESS af Gitte Lykke/MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke