De tre fedeste magasiner….der inspirere mig!

Så skete det igen, inspiration lige til døren!

På en og samme dag dumpede de lige ned i postkassen, mine tre favorit magasiner – fra det store udland, nærmere betegnet England.

bedste_magasiner

Jeg har i mange år abonneret på Living Etc., hvilket må siges at være et ultimative og førende blad inden for boligindretning. Det er altid en fryd at følge med i hvad der rør sig, og deres boligreportager er heller til at kimse af.

For nogle måneder kom der to blade mere på min abonnements liste, og de er dermed blevet en del af min inspirationskilde(r). 

Det er Mollie Makes, hvilket er genialt til folk som mig det gerne vil bruge hænderne kreativt. Som deres catch phrase siger: ” Living and loving handmade” Du kan også købe det i gode bladkiosker, men det koster en formue i forhold til hvad et abonnement koster.

Og sidst men ikke mindst, fandt jeg dette blad forrige gang jeg var i London. The Simple Things er et meget grafisk smukt magasin, hvor de skriver om eating, growing, sharing, making, living & escaping. Et rigtigt livsstils magasin, og jeg er som regel helt drømmende når jeg læser/kigger det.

Men de kom så i går, så nu er der ingen tvivl om hvad jeg skal lave i aften når mine dejlige børn er lagt i seng. Masser af te, til en lille feber, og så ellers under tæpperne i hyggekrogen. Mmmmmm…som balsam for sjælen.

10 replies
 1. Kamille
  Kamille says:

  Kanon tip tak for det. Hvad med de danske blade læser du ikke dem? Efter min mening er der flere gode, især Boligmagasinet er jeg stor “fan” af. Og Boligliv. Det er så vidunderligt med inspirationen! Fra Kamille

  Svar
  • Mette Sivertsen
   Mette Sivertsen says:

   Hej Kamille
   Jo de danske blade ryger også ned, næsten alle sammen. Boligmagasinet er vel nok i toppen her hjemme….for mig:)
   Hilsner Gitte

   Svar
 2. Mette Sivertsen
  Mette Sivertsen says:

  Jeg er stor tilbeder af living etc akkurat som dig, så den varmeste anbefaling herfra. De to andre har jeg lige bestilt, så TAK for tippet.

  Mette

  Svar
 3. Camilla Tange
  Camilla Tange says:

  Hej Gitte,
  Lige et lille hej fra en anden BB deltager.
  Super fin blog du har.
  Syntes det var super dejligt at se der var en anden med blog og indretnings interesse.
  smil og hilsner
  Camilla

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *