De to bedste spanske boligblogs

Lige nu er jeg på ferie i Spanien, og det er ikke just på Costa del Sol at man finder den store inspiration til boligindretningen.

Derfor besluttede jeg at finde de to bedste spanske boligblogs i stedet, og dermed give jer lidt inspiration den vej. Det dejligt store internet er jo ganske fortryllende……

 

Efter en del søgen fandt jeg frem til disse to fine blogs, som jeg nu har valgt af følge via blog lovin…..

www.laoldeblog.com

INSPIRACIÓN

Lalole er en fin blog med smukke billeder af dejlige hjem, og rigtig fint layout. Bloggen er kun på spansk, hurra for google translate hvis det er nødvendigt. Men det at kigge på blogs i andre lande, skrevet på sprog man ikke lige mestrer, er noget jeg varmt kan anbefale! Det er så befriende på en eller anden udefinerbar måde.

 

www.decoratualmablog.com

decora

På denne blog finder du lækre billeder fra inspirerende og unikke hjem. Bloggen er kun på spansk, men det er jo ikke svært at læse billeder…..der er også en webshop tilknyttet bloggen (eller omvendt) den er dog ikke videre brugbar for os danskere, men vældig tiltalende trods alt.

Tiltaler tanke om udenlandske blogs også dig, så start din søgning på Bloglovin, du kan nemt tilmelde dig (gratis) og følge de blogs du finder interessante. Kan varmt anbefales…..ny smutter jeg ud i den spanske sol igen, og nyder resten af ferien!

2 replies
  1. Kate says:

    Kender godt decoratualma, den er fin til en vitaminindsprøjtning til boligen! Håber du nyder ferien…

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *