DE PERFEKTE PIGER

DE PERFEKTE PIGER er et program på DR3, som egentlig burde ligge på DR1, fordi det bare er så ufattelig vigtigt. Det bør ses af så mange som muligt.

De geniale folk på DR har samlet fire unge kvinder, der lukker op for deres følelser og viser deres inderste tanker og svagheder. Svagheder som vi alle kan spejle os i, gemt bag de perfekte facader. En programserie som denne er så nødvendig for de unge piger, og ja også os på 43.

Er du sårbar er du jo ærlig om hvem du der, og hvad du står for. Sætter vi ikke os selv derud, og åbner op, så får vi heller ikke lov til at mærke livet ordentligt. Ikke at vi skal dele tilstanden i vores sind på de sociale medier, det er ikke alle der er til det. Men del det med dine nærmeste, og bred det ud som du kommer frem. Det vil være en sund process.

Jeg mener at med mere ærlig sårbarhed, står vi stærkere som mennesker. Og jeg tror på at vi får så meget opbakning når vi gør det. For når nogen tør stå frem og italesætte hvordan de har det, inderst inde, bag masken, så kan andre trække vejret dybt af lettelse, spejle sig, og dermed blive inspireret til at gøre det samme.

DE PERFEKTE PIGER bør alle se, og jeg har opfordret både min datter og min bonusdatter om at dykke ned i serien. Den giver så meget mening.  Tårerne trillede ned af mine kinder, og jeg blev mere end inspireret til at være sårbar.

Udover DE PERFEKTE PIGER, bliver jeg inspireret af kvinder som Avalon Kahn www.avalonkahn.dk og Brené Brown der har leveret den fedeste TED TALK The power of vulnerability.

Du finder De perfekte piger på DR´s hjemmeside, hvor der pt er det første afsnit at nyde….

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke