DE GIFTIGE MENNESKER

De er alle vegne, de giftige mennesker som kan ødelægge selv de bedste øjeblikke, hvis de ellers får lov. Jeg kender dem godt, nogle af dem, har mødt dem flere gange i mit liv. Nogle gange kunne jeg ikke nødvendigvis se det fra starten af, for det kan man nemlig ikke altid. Mennesker kan jo ændre sig, så de starter med at være rimelig fornuftige behagelige mennesker, men noget kan ske der gør at de bliver giftige. Andre er bare giftige fra start til slut. Uanset hvad er det der, man skal flytte sig.

Om lidt fylder jeg 43, hvilket jeg er glad for, for alternativet er jeg ikke interesseret i. Og de næsten 43 år, har gudskelov gjort at jeg nu kan spotte et giftigt menneske på afstand. Kan mærke det med det samme, og det er en skøn muskel at have fået trænet og udviklet.

Det gør livet så meget nemmere. For jeg vil nemlig ikke spilde mit liv på dem, dem der trækker det hele ned, er modbydelige, negative, manipulerende og direkte onde. Nej tak.

I min verden vælger jeg de gode mennesker, dem der støtter, dem der er oprigtige, nærværende, varme, kærlige og åbne for det gode i livet.

Omgiver man sig med det gode, får man endnu mere af det. Bevidste valg er en del af livet, og de skal tages med den største alvor, og med taknemlighed.

Nu vil jeg gå mig en lang tur, og smile til alle dem jeg møder. Tænk hvad du vil. Men det gør sjælen glad.

4 replies
 1. Heidi Rasmussen
  Heidi Rasmussen says:

  Jeg har selv på nærmeste hold både privat og jobmæssigt mødt denne type mennesker, det har været hårdt og tidligere kostet mig 1 1/2 år væk fra arbejdsmarkedet, men det har gjort mig stærk og i stand til altid at følge min mavefornemmelse både, når det gælder privat relationer samt job. Så kan 100% følge dig her.

  Reply
  • Gitte
   Gitte says:

   Hvor dejligt Heidi, at du kan mærke det nu. Det er utroligt at den slags mennesker kan føre til sygemeldinger, men sådan er det desværre! Hav en skøn weekend.
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke