DE BLEV INSPIRERET!

Efter TV programmet på DR1, FRA YT TIL NYT, som jeg var en del af i november 2015, har jeg modtaget en hel del mails fra folk, og nogle af dem dem har jeg fået lov til at dele med jer.

Først, tak for det,……Lone, Tina og Heidi! Jeg ser vildt glad for at I deler jeres kreative projekter med mig, og nu læserne, og for at I er blevet inspireret af mine ideer i FRA YT TIL NYT. Det er jo lige præcis det der er mit ønske og min plan, ja endda min mission…..at få mere genbrug ind i de danske hjem.

Her er nogle af billederne fra seerne, som har været utrolig kreative, både i deres hjem, men også med deres elever rundt omkring på skolerne. Desværre er der et par af projekterne som er forsvundet i min indbakke, så I får tre gode løsninger herunder.

billede_inspiration1 Lacarriere_inspirationenlacarriere_inspiration

1 reply
  1. Lisbeth says:

    Tak for dine gode ideer i FRA YT TIL NYT!!
    Jeg håber der kommer en serie mere, og med MASSER af dine ideer!

    Lisbeth

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.