Dans gennem tårer

Når jeg går ind i mit værksted sker der noget, og når jeg sætter mig ved bordet, kigger mig omkring i stakkene af materialer, så starter tankerne, og ideerne.

Alle de værker jeg skaber, både dem som kommer i butikken på MANGT, og dem som jeg gemmer i min store arkivmappe, de betyder noget. De bliver skabt fordi jeg ønsker at formidle nogle værdier eller følelser, og fordi jeg ønsker at minde mig selv og andre om, hvad livet kan.

DANS GENNEM TÅRER, er tilen på denne plakat. Ja den er faktisk en af de bedst sælgende. Lidt om tankerne mens jeg skabte den…..

Tårer kommer der, uden tvivl. Kan man danse sig igennem dem, så vil jeg tro at man kommer meget hurtigere igennem det der skabte tårerne i første omgang. Når jeg kigger på DANS GENNEM TÅRER, får jeg lyst til at tage en lækker kjole på, høje hæle, gøre noget ud af mit selv, og tage en kæmpe stor bid af livet. Den minder mig om at leve det nu, og når det bliver lidt hårdt (eller meget) så træk vejret dybt, smil og “dans”.

Det betyder ikke at man ikke skal lægge i fosterstilling og hulke, hvis det er det der skal til. Men bagefter kan man så kigge på DANS GENNEM TÅRER, og tage det næste skridt.

Derfor har jeg MANGT plakater på mine vægge, til blidt at skubbe mig i den rigtige retning, for mig. Og jeg elsker det!

DANS GENNEM TÅRER fås i A4 til 149,- og A3 til 249,-. Ønsker du det større, er det også muligt:o)

Og er at finde i butikken lige her.

2 replies
 1. Lotte
  Lotte says:

  Jeg er meget glad for min DANS GENNEM TÅRER: Den gør at jeg har meget nemmere ved at komme gennem dagen efter min fars død for kort tid siden, og den gør at jeg ikke føler mig alene i sorgen. Der er mange der gennemgår det samme som mig, og det er en trøst.
  Tak.

  Reply
  • Gitte
   Gitte says:

   Kondolerer Lotte. Kender følelsen og du er absolut ikke alene.
   Er glad for at den hjælper dig, det er tanken bag MANGT plakaterne, at de flytter os.
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke