DANMARKS STØRSTE GENBRUGSBUTIK

I sidste uge åbnede Danmarks største genbrugsbutik, og det gjorde den i Horsens. Blå Kors har taget det store skridt, og valgt at satse med en butik af denne kaliber. Og den er fed!!!

At jeg har lavet inspirationszonerne i butikken, gør naturligvis at jeg syntes den er ret fin, men jeg garanterer at den er en oplevelse værd. Jeg har lavet dem med fokus på at spare penge, at gøre det unikke fund og at upcycle og redesigne. Den er lækkert og funktionelt indrettet, og der er brugt genbrugsmaterialer hvilket jeg syntes er genialt. Reolerne er bygget op af treller, der er store kabeltromler i træ og mange andre gode tiltag.

Jeg havde de flinke folk fra DR med, så lige præcis hvordan jeg lavede mit arbejde kan I se til oktober i programmet Fra yt til nyt på DR1.

gittelacarriere_blaakors_horsens

gittelacarriere_horsens_blaakors_genbrug

gittelacarriere_blåkors_genbrugsbutik

gittelacarriere_blaakors_genbrug_danmark

gittelacarriere_blaakors_horsens_genbrug

blåkorshorsens_gittelacarriereButikken er opdelt i zoner, som var det en ganske almindelig butik. Hvilket gør den nemt og hurtigt at overskue. Og de har ikke kun lækre genbrugsmøbler, de har også tøj…..masser af tøj. Der er den fineste musikafdeling, og en cafe ved navn Cafe Himmelblå hvor man udover mad og drikke, også kan købe inventaret. Genialt, vil jeg mene!

Min anbefaling må derfor gå på, at sende jer en tur omkring Vejlevej 10 i Horsens, til Blå Kors og Danmarks største genbrugsbutik.

5 replies
 1. Nicoline says:

  Hvad er det for en type maling, som du brugte til hjørneskabet? Den har en virkelig flot mat finish

 2. Gitte Lacarriere says:

  Hej Nicoline
  Det er maling fra Anni Sloan, og den hedder Graphite.
  Du kan google navnet, og finde forskellige forhandlere herhjemme, og læse lidt om fremgangsmåderne.
  Jeg sleb ikke møblet inden, hvilket er en af fordelene ved lige præcis den maling.
  Glade hilsner
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *