Dagene må ikke være ens!

Dagene skal ikke ligne hinanden, helst ikke!

Du kender det sikkert godt. Tiden flyver afsted, et år passerer på ingen tid og det kan ofte være en udfordring at skille dagene fra hinanden. DET KAN JEG IKKE LIDE!

Naturligvis er der hverdagsting der skal ordens dagligt, ellers kan det hele jo ikke hænge sammen hverken økonomisk eller rent praktisk. Det betyder dog ikke at der behøver at gå leverpostej i det!

 

Her er nogle af mine bevidste valg….

1. Smiler til fremmede mennesker, og lukker nye interessante mennesker ind i mit liv. Der er ikke noget galt med “de gamle”, men nye bekendtskaber er berrigende i min optik. 

2. Sørger for oplevelser der gør at dagene bliver sjovere og mere energifyldte, både gratis opleveleser og dem der koster lidt.

3. Tager løbende bevidste valg om hvilken retning livet har….det skal gerne gå i den rigtige retning for lige præcis mig (og de små mennesker jeg bor med.)

4. Og så er jeg bevidst om at omgive mig med ene af gode mennesker, hvilket er en yderst vigtig del af livet.

Det er en indbygget tankegang jeg har, man skal altid være opmærksom på at leverpostejen ikke er alt for meget til stede. Så det er  et bevidst valg, fordi det fungerer for mig. Du er måske fuldstændig anderledes, uanset skal vi alle gøre det der føles rigtigt for os.

 

Forleden hoppede jeg i Vesterhavet med en veninde. Kl. 10.00 en onsdag formiddag, i regnvejr. Hun var blevet udfordret til det, og havde brug for lidt støtte. Og siden jeg alligevel havde et job på vestkysten var det jo oplagt at assistere:o) Og jo det var pissekoldt…hvis det eller er tilladt at skrive.

 dagene_lacarriere

Derudover har jeg været i gang med at gøre vores hjem klar til efterårets og vinterens hygge, det skriver jeg om snart. Der er i hvert fald rigelig med kreative projekter at gribe fat i.

2 replies
  1. Gitte Lacarriere says:

    Det er lige præcis Vesterhavet Lotte. Og jo, det var ret køligt. Men friskt!
    Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *