Bucket List 2017

Så er det tiden igen kommet til at skrive bucket listen. Noget jeg gør hvert år, og som virker og giver god mening.

For jer der ikke er bekendt med koncepetet bucket list. Så er det en liste man laver inden man en dag ikke er her mere. Before you KICK THE BUCKET.

Jeg bruger min til at holde fokus på hvad året skal indeholde, på at sørge for at mit liv har variation og oplevelser, så det ene år ikke bare ligner det næste.

Tidligere har jeg haft ting på min bucket list, som rejser, ønsker om hvem jeg skal bruge min tid med, ting jeg gerne vil lære osv. I år indeholder den bl.a. et ønske om at prøve tai chi og lære at spille titelmelodien til Matador på klaver (og kun den, ikke lære noder eller noget som helst, bare den ene melodi:o).

Der er også et særligt punkt på min bucket list, egentlig inspireret af min forlovede, en klog mand. Jeg vil gøre noget mærkbart for 3 mennesker jeg ikke kender i år, noget der virkelig kan mærkes. Aner ikke hvad det bliver, men jeg er sikker på at det bliver godt.

Jeg har lavet bucket list til jer også, den er lige til at printe ud og skrive på. Den ligger lige her og venter! bucket-list-mangt

Skulle du have lyst til endnu mere planlægning for 2017, og måske har du egen virksomhed, så vil jeg på det varmeste anbefale Dorte Lytjes Mainfest. Det er med til at give det fineste overblik over året der gik,  og lægge en målfast plan for året der venter. Du finder det lige her.

Jeg håber du får et helt fantastisk 2017….giv den gas!

5 replies
 1. Gitte says:

  Fed ide Gitte, tak for listen. Den vil jeg straks få udfyldt og startet på det nye år ordentligt.

 2. karina says:

  Super kanon 😉 Kendte ikke Bucket listen men en tilsvarende 😉 To do or not to do 😉 En prioritering i erfaringer fra tidligere så det ikke sker igen og hvad jeg absolut må i det kommende år 😉

 3. Gitte says:

  God ide Karina.
  En what not to do liste, den må da være perfekt for ikke at gentage tidligere fejl:o)
  Gitte

 4. Birthe says:

  Jeg kender også begrebet, taget med hjem fra et ophold i Californien i ’87: GO og NO GO. Der skrev vi overskrift og hvorfor (nedenunder) på et ark A4 i 2 søjler. Jeg gør det stadig, den hænger på min opslagstavle i gangen, så jeg ser den hele tiden – og når året er omme og den bliver byttet med en ny, bliver den gamle taget ned til “revision” og eftertanke, inden den bliver sat i ringbind og gemt. Det er næsten en slags dagbog at kigge i efter nogle år. Kan varmt anbefales – prøv !

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/