Bring on 2013 – der er plads!

ryd op og nyd livet

Jeg er SÅ klar til det nye år….på mange måder!

To store trailer læs, det var hvad jeg kunne skrabe sammen til i dag. Så min søde far og jeg rigtig kunne hygge os her i formiddags. Og det var fantastisk, både at få hjælp OG at få ryddet op/ud.

Følelsen man får af en god oprydning er svær at beskrive, men en ting er sikkert – det giver energi, plads (både mentalt og fysisk) og en tilfredsstillelse der føles gennem hele kroppen. Det er en dejlig lettelse at få det gamle ud, og det giver et helt utroligt gåpåmod mod nye ting, 

Og tro mig, HVER gang jeg har foretaget en stor oprydning, sker der noget positivt og uforudsigelig i mit liv. Så jeg venter i spænding…..

Det bliver interessant at se hvad jeg modtager for af min oprydning denne gang.

Det er ca. et år siden jeg sidst gennemgik hus/garage/have med en tættekam og fik smidt ud, og naturligvis sendt det til genbrug der kan bruges af andre. Men egentlig burde det gøres hver 6. måned efter min mening. Det vigtige er dog at være i stødet til det, for ellers dur det ikke.

Det er en meget simpel fremgangsmåde jeg bruger…EN SKUFFE AD GANGEN.

Så er det nemt at overskue, du får succesoplevelser hele vejen igennem og det går hurtigere og er meget mere effektivt.

Du kender måske følelsen af en oprydning der giver energi til nye ting i livet….hvis ikke vil jeg stærkt anbefale dig at komme i gang! Så bliver det spændende at se hvad du pludselig får ind i dit liv bagefter! Ikk?

3 replies
  1. janne
    janne says:

    Tak for boostet. Lige hvad jeg trængte til, har lavet en liste over hvor jeg skal og vil sætte ind. Det bliver så godt!
    Janne

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *