BRANDEN I BLOKHUS

I lørdags var der brand i Blokhus, og det var tæt på vores sommerhus. Alt for tæt på, men det gik, den blev slukket hurtigt og i tide. Desværre nåede den at tage et sommerhus med sig, og det har fået nogle tanker i spil hos mig.

Både branden, og det at miste sit sommerhus.

For det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker mit sommerhus, meget endda. Har tilbragt så meget tid der, siden jeg var helt spæd. Så det er fyldt med minder, glæde og masser af skønne genbrugsmøbler naturligvis.

Så da jeg lørdag hører om branden fra min kæreste, og ser hvor tæt den er på sommerhuset, går der mange tanker i gang. 

Jeg ønskede inderligt at flammerne ikke skulle tage vores hus. Der kom endda et par tårer frem…

Dernæst tænkte jeg, at hvis de gjorde det, så var jeg færdig med Blokhus, og med sommerhus der. 

Det et skulle bygge et nyt hus på den 417 kvadratmeter store grund, ville være fuldstændig uden pointe for mig.

For ja Blokhus er skøn, og grunden til vi har huset der er ene og alene fordi det nu engang er der det står, familiesommerhuset.

Så det gik op for mig at havde jeg ikke huset, skulle der ikke bygges et nyt. Så skulle grunden sælges, og så var det det.

Det blev derfor endnu tydeligere hvor vigtigt huset er for mig. Jeg glæde mig meget til at komme derop igen, give det en lille krammer hvis man ellers kan det. Og være glad for at det stadig står der, så at vi i mange år endnu kan nyde det og fortsætte med at leje det ud.

Blot et par reflekterende tanker herfra….

2 replies
 1. Jane
  Jane says:

  Kan så godt forstå dig. Hvor må det have været stressende. Heldigt at det gik godt. Vi har selv hus i Blokhus, dog ikke tæt nok på til at blive bange. En dejlig by, og et skønt sted at holde ferie. Dit sommerhus ser ganske særligt ud!
  Jane

  Reply
  • Gitte
   Gitte says:

   Det kan du også tro at det er Jane. Elsker det, og nyder at være deroppe. Der er en helt særlig energi i vores hus, for os i hvert fald.
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke