BLOGGEN FLYTTER OG MANGT.dk BLIVER TIL!

Der sker noget nyt, og jeg elsker det!

Hvis du ikke har læst det på Instagram eller i Facebook gruppen, så får du det at vide nu. Jeg har fået nyt navn!!

Ja ikke mig personligt, selv om jeg ikke nødvendigvis er modstander af numerologi, men Lacarriere.dk har ændret sig og MANGT.dk er kommet til.

Fremover vil lacarriere.dk være siden jeg bruger til mine erhvervskunder, og de indretningsopgaver jeg tager mig af.

På MANGT.dk, som er den nye dreng i klassen, vil min blog blive flyttet over på. Så mine kreative projekter og dage fortsat kan følges og bruges som inspiration.

Og så til det helt store, det som jeg har glædet mig som et lille bitte barn til at dele med jer…..mine limited edition print. De fineste kunstplakater og kort.

Som noget ganske nyt, har jeg et fysisk produkt (hvilket jeg ikke har haft siden min møbelkollektion for ca 5 år siden), og processen har været fantastisk. Intet mindre. De er mixed media, så skabt ved hjælp af mange forskellige materialer.

Siden mit helbred blev udfordret for et halvt år siden, har jeg brugt meget af min tid på det kreative. Det har ligefrem været en helingsprocess for mig, og derfor er disse plakater voldsomt vigtige for mig at få ud.

MANGT.dk ÅBNER……

Det hele sker mandag d. 14. november!

Og her er så nogle eksempler på mine prints, der laves kun 50 stk af hver. 25 i A4 og 25 i A3. Det er dog også muligt at købe dem i A5, og de er ikke nummerede.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/