Bedste cafe og Chai Latte i Aalborg #1

Jeg elsker Chai latte, intet mindre kan gøre det!

Det er sådan med vi mennesker, at vi nemt kan gøre ting pr. rutine bare fordi det er blevet til en vane. I lang tid, over et år tænker jeg, har Baresso været MIN cafe. I og med at jeg har kontor hjemme, har jeg brug for at komme ud, og det skal gerne være på en cafe. Her sidder jeg og arbejder, og får egentlig utrolig meget fra hånden – mere end man skulle tro. Så ja, jeg må stå ved at jeg minimum to gange om ugen er at finde på en af Barrassos cafeer i Aalborg (gudskelov er der to).

MEN….hvad nu hvis græsset er grønnere på den anden side, hvad nu hvis den fantastiske Chai latte hos Baresso IKKE er den bedste i byen og der faktisk findes en mere hyggelig cafe (det gør der jo nok). Derfor satte jeg mig for at se på sagerne, for at gå glip af noget her i livet….det er absolut ikke mig.

Jeg spurgte i min facebook gruppe, og fik listen over alle de cafeer i Aalborg som er et besøg værd.

Nu er jeg jo rimelig lokalkendt må man sige, så kendskab til de fleste havde jeg i forvejen…..Men i gang gik jeg, med at besøge dem alle og finde det helt rigitige sted som fungerer som forlængelse af mit kontor og min kreative hjerne.

Den første jeg valgte var Penny Lane på Boulevarden….og i morgen vil jeg dele min oplevelse med jer! 

baresso_lacarriere_gitte

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *