Bedste cafe & Chai Latte i Aalborg #3

En regnvejrs torsdag i maj, fortsætter jagten. It’s a hard life!

Denne dag faldt valget på Behag din Smag i Maren Turisgade. Den hyggeligste cafe i en sidegade til Bispensgade. Har været der flere gange før, men nu skulle den testes efter mine nuværende behov. At finde mit eksterne kontor, hvor jeg kan drikke skøn Chai Latte i smukke omgivelser.

Huskede ikke deres Chai Latte som stærk eller med særlig meget smag (som jeg bedst kan lide), men en chance skulle de da have.

Der er pænt fyldt op med glade studerende, veninder der sludrer og travlhed bag disken. Bestiller min Chai Latte til 40,-, og bliver bedt om at tage plads så vil de komme med den:o) Finder pladsen i hjørnet ved vinduet. Perfekt sted til at nyde lidt arbejde og ligeledes finde roen, som jeg på besynderlig vis opnår ved at sidde på en cafe. Roen til koncentration og fordybelse.

behag_din_smag

Min Chai Latte kommer. Den smagte desværre ikke som jeg kunne have ønsket, var meget svag i smagen, så ikke lige min kop te:o) En skam, for stedet er ellers ganske fint. Men gudskelov har de mange andre slags te, så kan jeg jo evt. slå mig på dem…..næste gang.

At de ikke har wifi trækker også lidt ned for mig, måske fordi de ikke gider langtidskunder som mig, der bare fylder:o)

Fik jeg lov til at få en finger med i indretningen, havde valget af møbler og selve layoutet været anderledes og mere “indbydende”, men der skal jo være plads til alles smag.

Når alt er sagt. Er det et godt sted, især deres kaffe siges at være den bedste i Aalborg! Men så voksen er jo så ikke, at jeg drikker den slags!

Vil helt sikkert kigge forbi og få deres morgenmadsanretning en dag, og så en anden te end Chai Latte…de åbner nemlig kl. 8.00….så er dagen da i gang!

Og det kan godt være en potentiel arbejdsplads, de dage hvor jeg ikke har lyst til Chai Latte. Og hvor jeg kan lave internetdeling fra min tlf.

Hav en skøn dag derude:o)

Se tidligere indlæg om jagten på stedet…..lige her og her.

4 replies
 1. Carina P. says:

  Elsker deres kaffe, det er virkelig byens bedste!!
  Indretningen vil jeg godt give dig lidt ret i, den er bedst bagerst i lokalet. Lige inden for døren er det lidt….koldt!
  Carina (kaffe elskeren)

 2. Lotte says:

  Jeg kommer der med jævne mellemrum, fint sted med god service. Ville elske en sofa derinde!

 3. Trine says:

  Hej Gitte Du skal prøve den der ligger overfor NordKraft. Husker ikke hvad cafeen hedder lige nu, men jeg har engang fået en virkelig god chailatte derinde. Den ligger lidt nede i en kælder. Mvh. Trine

 4. Gitte Lacarriere says:

  Jeg har afprøvet stedet, Folkets Parlament til brunch, og det var rigtig godt. Vil sætte det på listen over steder….deres åbningstider kan dog være en udfordring, når det gælder arbejdstiden, men det skal afprøves.
  Tak for tippet Trine!!
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *