Bæredygtige MANGT

Det er en vældig hypet ord, bæredygtighed. Men det er nu hvad værkerne der er skabt i Mangt Moodstore er, bæredygtige….og skal vi på det internationale så kalder jeg mine værker Sustainable Original Art.

Hvorfor er det det. Det er det af den eneste grund, at jeg elsker ting der har tid på bagen, ting der viser at livet har været levet af andre før os,  og fordi jeg ikke bryder mig om blot at købe for at ligne alle de andre. To play it safe.

Indretning er vigtigt, og bæredygtighed bør være en overvejende del af indretningen af boligen når vi skriver 2018.

Min kunst er med til at give et rum kant, personlighed og god energi. At det er bæredygtig kunst er blot en bonus, en stor bonus. 

Jeg skaber mine collageværker med tanker og følelser, en engelsk skribent brugte orden “Emotions on Paper” hvilket beskriver dem meget godt. Jeg bruger følelser som jeg tidligere har været igennem, og kanaliserer dem videre ud gennem mine værker. At de rører mennesker er så utrolig vigtigt for mig, derfor står der også en lille beskrivelse af tankerne bag hvert værk i MOODSTORE på MANGT.dk….s

Og det giver mig så ufattelig stor glæde at skabe værkerne, der alle trykkes i ét enkelt eksemplar….hvilket gør processen med at få unikke originale kunstværker på væggene i hjemmet, endnu nemmere.

Check butikken ud her, hvis tanken tiltaler dig…og gør den ikke, så er det bare helt i orden. 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke