AUTENCITET KAN IKKE KØBES FOR PENGE

Om det er tøj til kroppen eller interiør til boligen, så er den autentiske stil ikke noget man kan betale sig fra!

Det nytter ikke en fløjtende fis at købe sig fattig i diverse mærkevarer, for så at tro at man har en stil, en smag og en identitet der er autentisk.

Jeg har nu flere gange i de sidste uger bevæget mig ind i de dyre og fine modebutikker, og de fancy noget så fine butikker med boliginteriør…nogle af dem kalder sig ligefrem livsstilhuse.

Og konklusionen kommer her:

Jeg prøver at sætte mig ind i kundernes sted, og kun én følelse rammer mig…..TIL GRIN!

Det er, i mine øjne, fuldstændig latterligt at man skal betale 1800,- for en nederdel….af et vist usagt mærke. Eller at betale 4500,- for et enkelt lænestolslignende møbel. Det kan vel være at kvaliteten er en anden end skjorten fra en billiger butik, men at betale for et navn det begriber jeg simpelthen ikke.

OG DOG…….det kan være fint nok at gøre hvis man kan forsvare købet. Og hvordan gør man så det, tænker I nok.

Det gør man ved at vise at man kan ANDET end at købe det ofte identitetsløse  design. At man TØR have sin egen personlige smag. Som jo bl.a. gøres ved brug af arvestykker og genbrug.

Men det er ikke bare de store fine dyre butikker som jeg har en udfordring med, det er skam også diverse isenkræmmere, og de gængse modebutikker der ligger på hvert et strøg i det ganske danske. (Og nej jeg er ikke negativ anlagt, tværtimod:o)

De har fine varer, jo vist. Men hvis DET er udvalget vi har her i lille Danmark, så ender det jo med at vi alle ligner hinanden hvis vi ikke ser os for. Og det er ikke optimalt hvis vi skal være autentiske, og det mener jeg at vi skal og bør være.
Autentiske, indviduelle og personlige i vores fremtoning, både i boligindretningen og tøjvalget. Kan vi ikke være os selv, giver det jo ingen mening! Stilen i dag inden for indretning og tøjmoden, efter finanskrisen, er jo lige præcis et ønske om autencitet. En måde at være ægte på.

Derfor er det vigtigt at vi er bevidste når det kommer til vores valg, og ikke blot følger strømmen…..her er et par billeder der illustrer hvad jeg mener. Personlighed og charme er vejen frem, og det gøres bedst med genbrug og anderledes ideer!

autentisk_lacarrieredk lacarriere_autentiskSource

2 replies
  1. Gitte Lacarriere says:

    Tak Elisabeth.
    Dejligt med enighed. Jeg har jo min mission der skal føres ud i livet, at få mere genbrug ind i de danske hjem. Og det kan bl.a. også gøres ved ord som disse:o)
    Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *