AT VÆRE I FLOW

“Hvad er det for en gang pladder”?

Det ville den 18 årige mig tænke, hvis jeg læste sætningen.

AT VÆRE I FLOW

Det gør jeg ikke mere, heldigvis. Nu er det en essentiel del af mit liv, det skal det være. Er det ikke det, går tingene jo selv sagt i stå.

Og hvad er det så, at være i flow. Det kan vel betyde forskellige ting alt afhængig af hvem man er.

Men essensen er at der er bevægelse og ikke stilstand. Og at tingene bare sker, uden at man skal anstrenge sig. Hvilket sker fordi man er tro mod sig selv, og mærker hvad man skal tillade i sit liv, og hvad der skal sorteret fra. At man beskæftiger sig med det som, blandt alt andet, er det som giver aller mest mening, aller mest ro.

Det er at være i flow, for mig.

Og af forskellige årsager så er jeg i et dejligt flydende flow i tiden, det hele går som jeg ønsker det. På alle fronter.

Og især det kreative, mit arbejde i MANGT MOODSTORE, er en stor del af at der er balance og vækst i både mig og min virksomhed.

Jeg takker ja til de opgaver, både indretning, grafisk design og andet spændende, som giver mig energi og som der er plads til i kalenderen. De andre bliver respektfuldt valgt fra.

Og hold op hvor er det fedt at have indsigten som man nu engang har i en alder af 42, den indsigt man ikke nødvendigvis havde tilbage i 1993 i en alder af 18. Og hvor må vi blive noget så kloge og indsigtsfulde, når vi en dag sidder som 86 årige i det sydlige Frankrig og nyder livet.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke