AT TAKKE NEJ TIL TV TJANS

Jeg vidste ikke om de ville have valgt mig, og det var egentlig også lige meget. For jeg valgte det fra inden det kom så langt. Ikke fordi jeg ikke gerne vil lave lidt tv, det vil jeg skam meget gerne. Men det passede simpelthen ikke ind. Der var for mange ting der skulle vælges fra, for at kunne vælge det til. Og det gik simpelthen ikke op. For mig.

Men det lærte mig noget. Endnu engang at mærke efter, og hvor er jeg blevet så vild med det.

For bare fire eller fem år siden kunne jeg ikke mærke noget som helst. Der ringede jeg til en ven, eller nærmere en veninde. Hver gang.
Kunne ikke og turde ikke mærke mig selv, sådan rigtig mærke efter. Men det kan jeg nu, takket være flere forskellige mennesker og så mig selv.

Jeg valgte TV tjansen fra, og valgte mine børn, mig selv, to indretningskunder, en lægetid, en kaffeaftale, en fridag, en hyggelig aften med min forlovede og en kreativ dag i mit værksted til, i stedet for.

Det kalder jeg et bevidst valg. Og så håber jeg at de kommer igen fra TV2 på et andet tidspunkt.

Det helt rigtige tidspunkt.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke