At holde weekend på en torsdag!

Det kan man faktisk godt, det har jeg gjort i dag – og hvor har det været en genial ide lige fra starten.

At vågne når kroppen har fået nok søvn og ikke når vækkeuret ringer, det er en fornøjelse i sig selv…også selv om det så er klokken halv otte. For der er et valg, og det er altid en dejlig fornemmelse i den sammenhæng.

At jeg kan holde weekend en torsdag, når jeg nu stadig er sygemeldt giver måske ikke så meget mening. Men det er nu en fornuftig tankegang alligevel, og tænker at det absolut kræver en gentagelse.

Hvad laver man så på en weekend på en torsdag, alt og intet kan man vist roligt sige.

Der har været en gåtur langt fjorden, ja faktisk to blev det til. Lidt indkøb, lidt hverdagstv midt på dagen, selvforkælelse i skønhedsafdelingen, 10 minutter med lukkede øjne….bare fordi og så har jeg brugt lidt tid på min nye hjemmeside som snart kommer, mangt.dk. (den er simpelthen så drøn lækker).

Og det er jo det der er det magiske ved at have fri, så kommer man til at lave det man virkelig har lyst til og brænder for. Win win!

Aftenen vil nu byde på varm suppe, og godt selskab med min kære kæreste. Og fordi jeg ikke kan gå en dag uden at tage billeder, så kommer de lige her…..

Fortsat god weekend :o)

genbrushjem

 

mindag

mithjem

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.