At give er godt!

Jeg er kommet i gang med et lille projekt, et projekt der handler om at give.

Har længe ville sætte mig med mine børn, og gøre lige netop dette, men nu kom jeg selv i gang uden dem, men involveres det skal de så absolut.

Så jeg købte en ordentlig stak røde kuverter, og en blok. Og så gik jeg ellers i gang med at skrive. De blev alle på engelsk da jeg på det tidspunkt var på ferie i det Spanske, og jeg lagde dem ud allerede samme aften. Placerede et på en trappe, et i et træ, et på en bænk, et i taxaen og så videre. Det var intet mindre end en fantastisk følelese!!! Så jeg er i gang igen…

glade_kuverter_gittelacarriere

Et lille eksempel på hvad der står i brevene, det tager kun 1 minut at skrive men giver utrolig meget glæde at modtage. Det forestiller jeg mig, har nemlig desværre endnu ikke selv fundet et sådan brev fra en venlig fremmed.

“Skriver du så hvem du er” spurgte en veninde, nej det gør jeg ikke. Tanken er ikke at de skal komme rendende og sige tak, de heldige folk der finder brevene skal bare modtage dem, og glæde sig.

spanien_gladebreve_lacarrieredk

Det der fik mig til endelig at få skrevet de små breve, var da jeg læste bogen FUCKING FLINK af Lars AP….den inspirerede mig til at sætte i gang. Besøge det FUCKING FLINKE univers lige her. Hvis formål for øvrigt er at gøre vi kære danskere til et flinkere folkefærd.

lacarrieredk_spaniengladekuverter_lacarrieredk

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *