AT BYTTE RUNDT PÅ DAGEN

Jeg elsker mange ting ved at være selvstændig. Og en af de ting jeg sætter aller mest pris på, er muligheden for at bytte rundt på dagen. Forstået på den måde at jeg ikke nødvendigvis skal sidde ved computeren fra 9 til 12, så pause, og tilbage til noget kreativt i mit værksted. Jeg kan flytte rundt på det, og det er så tilfredsstillende og befriende, så længe man holder det struktureret.

(Og det gør jeg ved at have en liste til hver dag i arbejdsugen, så når jeg for det meste mine mål.)

Som i dag for eksempel.

Der tager jeg nogle timers motion ude i naturen, hjem til et varmt bad og en god creme. Et enkelt møde i eftermiddag, og så tager jeg aftenen i MANGT MOODSTORE, hvor dagens liste skal eksekveres.

Den frihed kan man ikke købe for penge, det er så skønt. Og det der sker når jeg flytter rundt på dagen, det er at der kommer nye kreative ideer, ro i sindet og plads til mig og væksten i min virksomhed.

Så nu vil jeg trække i motionstøjet, og smutte ud i den kølige morgen….hav en skøn dag derude!

1 reply
  1. Karoline
    Karoline says:

    Lækker grafik!
    Jeg arbejder freelance og nyder også at bytte om og rundt på dagene, det giver en dejlig variation i dagene.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke