Artikel om genbrug og nyt

Det at skrive bliver en større og større del af min verden…..og i forrige uge udkom en af mine artikler på tryk.

Der er flere forskellige “ben” som min virksomhed består af, der er faktisk en hel del. Men de tre tykkeste og dermed stærkeste af dem er indretningsopgaverne for virksomheder, live kreative workshops og så skriverierne. Sidstnævnte kommer til udtryk her på bloggen, i Nordjyske hvor jeg har haft min brevkasse i fire år, som gæsteblogger på diverse blogs og ved at skrive artikler for forskellige tidsskrifter.

Den seneste jeg har lavet er for Metropol i Hjørring, et fedt shoppingcenter der har deres eget magasin. Har tidligere lavet shoppingguides for dem, denne gang blev det til en artikel der går mere i dybden med hvordan vi indretter med både nyt og gammelt. 

metropol_hjoerring_gittelacarriere

gittelacarriere_metropol_hjoerringFor at læse artiklen kan du klikke videre til online versionen lige her

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *